Productfilter

Prijs

€ 0,00 -€ 1,00

Kleur

Merk

Waterflesjes met logo

Deel uw eigen flesjes water uit op festivals, beurzen en andere gelegenheden waar uw doelgroep te vinden is. De menigte is blij met een slokje drinken en ondertussen maakt u gericht en effectief reclame voor uw eigen bedrijf of organisatie! Een perfect promotieartikel met voldoende ruimte voor uw eigen opdruk.

Waterflesjes met logo

Flesjes water met logo zijn leverbaar in allerlei formaten. Kiest u voor een flesje bronwater van 330ml of 500ml en met een stoere sportdop of de klassieke draaidop? De doppen van de waterflesjes zijn in vele kleuren leverbaar voor een vrolijk effect!

Levertijd bedrukte waterflesjes

De levertijd van bedrukte waterflesjes met logo bedraagt ongeveer 2 tot 3 weken. Bel of mail ons even als u ze sneller nodig heeft, dan bekijken wij direct voor u wat de aller snelste mogelijkheid is. Heeft u vragen over een product, of over onze werkwijze? Ook dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Flesjes water bestellen doe je bij Tornado.nl!

We helpen je graag! Wij zetten ons in voor korte levertijden en snelle reacties. Voor een goed advies kun je ons altijd bellen of mailen.

Ruim 24 jaar ervaring

Intensieve samenwerking met onze leveranciers. Door deze korte lijnen houden we de levertijd en kort en de prijzen laag.

Hoge kwaliteit, lage prijs! 

Snelle levertijden. Onze standaard levertijd is 2-3 weken, dit kan nog sneller. Neem contact op voor meer informatie!

 

 

 

Weergave:TegelsLijst