Mutsen

Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Mutsen

Wat is er in de koude wintermaanden lekkerder dan een warme muts op uw hoofd? Geen koude oren, geen koude wind door uw haar. Verwen uw eigen doelgroep met een warme muts. Bedrukte mutsen zijn opvallende promotie artikelen en bovendien zijn ze geschikt voor een brede doelgroep. Mutsen bedrukken wordt door vele bedrijven toegepast. 

U kunt bedrukte mutsen inzetten als give-aways, promotie artikelen of weggeven aan uw eigen personeel voor het uitdragen van herkenbaarheid in de wintermaanden. Leuk om te geven, leuk om te krijgen of om zelf te dragen!

Kies de muts die bij uw doelgroep past

Natuurlijk kunt u eerst uit ons assortiment een geschikte muts kiezen die past bij uw doelgroep. In ons assortiment vindt u allerlei stijlen, modellen en kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een koksmuts of voor een nylon ijsmuts. Bedenk hierbij vooral wat bij uw doelgroep past.

 

De mutsen zijn al verkrijgbaar vanaf ongeveer 1,30 euro. Op sommige mutsen kunnen wij uw logo borduren, andere mutsen kunnen wij bedrukken. Zelfs mutsen met bont of mutsen voor kinderen zijn verkrijgbaar. Iedere muts uit het assortiment van Tornado International is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Jong en oud, man of vrouw. Voor iedereen heeft Tornado International een perfecte muts. Met welke muts denkt u uw doelgroep blij te maken?

Uw muts gekozen?

Heeft u de perfecte muts voor uw doelgroep gevonden? U plaatst gemakkelijk uw bestelling via deze website. Laat het mutsen bedrukken maar aan ons over, wij zijn inmiddels zeer ervaren. Heeft u nog vragen? Stel deze dan gerust via contact. Wij beantwoorden ze graag.