Productfilter

Prijs

t/m

Muismatten bedrukken

Tegenwoordig is het niet meer dan logisch dat iedereen werkt met pc’s en laptops. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis en steeds vaker onderweg. U maakt daarom zowel uw zakelijke als particuliere doelgroep erg blij wanneer u ze als relatiegeschenk een bedrukte muismat geeft! Die zijn namelijk altijd handig. Ook voor op uw eigen kantoor kunt u uiteraard bedrukte muismatten bestellen. Maak zo de uitstraling van uw bedrijf compleet. Een muismat bedrukken wordt extra leuk gemaakt door het uitgebreide assortiment! Kies uit de verschillende muismatten en laat deze bedrukken met uw eigen logo, zodat de gebruiker regelmatig aan uw bedrijf herinnerd wordt. Een goede promotie voor uw organisatie dus! Een muismat bedrukken laat u snel en professioneel doen door Tornado.

Kies uit het aanbod uw favoriete muismat met logo

Muismatten zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. De ‘gewone’ muismat is natuurlijk altijd goed, maar bedenk eens hoe leuk het zou zijn als u uw medewerkers of relaties zou verrassen met iets bijzonders! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een doorzichtige muismat met logo of een muismat gevuld met vloeistof. Een muismat bedrukt met uw logo hoeft dus niet altijd rechthoekig te zijn. Kies voor een leuke vorm of een bijzonder materiaal! Zo weet u zeker dat uw logo goed opvalt. Muismatten hebben een vrij groot drukoppervlak, waardoor u dus zowel beeld als tekst kwijt kunt. Wij bedrukken uw muismat natuurlijk in full color.

Eenvoudig bedrukte muismatten bestellen

Heeft u al een keuze gemaakt? Vraag dan direct een offerte aan en ontvang tevens een gratis digitale drukproef. Twijfelt u nog, over bijvoorbeeld het type muismat of de bedrukking? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers weten alles van muismatten bedrukken en helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook direct uw bestelling plaatsen via de website. Daarbij profiteert u bovendien van gratis verzending! 

Weergave:TegelsLijst