Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

bidon bedrukken

Bidons zijn vooral handig voor sporters. Zowel professionele sporters als amateurs kunnen een bidon goed gebruiken. Met een bidon kunnen sporters dankzij de drinktuit met één hand een slok water nemen. Ideaal voor bijvoorbeeld tijdens het fietsen, fitnessen of tennissen. Misschien gebruikt u er zelf ook één? Bij Tornado kunt u nu uw bidon bedrukken met uw eigen logo. Een leuk cadeau dus voor de sportieve relatie of werknemer! Organiseert u een sportevenement? Of wilt u het sportieve karakter benadrukken van uw organisatie? U kunt nu een bidon bedrukken als promotieartikel of relatiegeschenk. Een bedrukte bidon is een sportief promotieartikel waar u menig sporter blij mee zult maken!

Bidon kiezen en bedrukken

In het assortiment van Tornado vindt u diverse bidons die wij voor u kunnen bedrukken met uw logo. Wij kunnen aluminium bidons met logo bedrukken, of een transparante bidon met RVS accent. De inhoud varieert van 330 ml tot 800 ml. Per bidon staat aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Denk aan de kleuren, de aantallen en de bedrukking. Het is verstandig om een kleur te kiezen waarbij uw logo goed opvalt! In het aanbod vindt u onder andere rode, zwarte, zilveren en blauwe bidons. Uw bidon bedrukken kan met logo, naam of afbeelding. Bekijkt u onze voorwaarden voor het aanleveren van het artwork.

Bestel bij Tornado uw bidons met logo

Bidons bedrukken kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. U kunt eerst een offerte met drukproef aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Bent u overtuigd van uw keuze, rond dan direct uw bestelling af. Heeft u vragen over een bepaald product of over een bestelling? Neem gerust contact met ons op.